Profil

Bæredygtighed og ledelse

Mit CV findes i overskrifter nedenfor – og her – Link til CV  – er flere detaljer. Jeg har erfaring fra både den offentlige og den private sektor. Tidligt i min karriere var der fokus på bæredygtig udvikling og politik i Danmark og i EU, og jeg arbejdede med forvaltning af miljølovgivning og var meget involveret i internationale ekspertgrupper og internationale politiske forhandlinger.

For næsten tyve år siden skiftede jeg spor og blev ansat i den multinationale business-verden og kom til at arbejde meget fokuseret med bæredygtighedsledelse. I godt og vel tolv år var jeg så privilegeret at arbejde for en af de – når det gælder bæredygtighed – ledende og mest ambitiøse virksomheder i verden og var ad den vej involveret i samarbejde mellem virksomheder og andre i toneangivende globale organisationer. Det var først og fremmest World Business Council for Sustainable Development (WBCSD), men også Global Reporting Initiative (GRI), AccountAbility og FNs Global Compact.

De seneste år har jeg været rådgiver – stadig med bæredygtighed som omdrejningspunkt – og jeg har fået en værdifuld erfaring fra dels opstart af to nye virksomheder, dels udvikling af ‘Sustainability Inquiry’ som et helt nyt koncept.

Claus Frier bæredygtighedskonsulent og CSR konsulent

Tlf: +45 71 95 70 30

claus.frier@areason.dk